Jedva izukli živu glavu! SKANDAL na nastupu, Nadica Ademov i Šerif Konjević NAPADNUTI na romskoj svadbi!

Autor:

Zabava

22.05.2022

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevači napadnuti na romskoj svadbi.

Jedva izukli živu glavu! SKANDAL na nastupu, Nadica Ademov i Šerif Konjević NAPADNUTI na romskoj svadbi!

Foto: printscreen/instagram.com/youtube.com

Nadica Ademov i Šerif Konjević su nedavno pevali na jednoj romskoj svadbi u Parizu, a kako se navodi jedva su se spasili kada je umalo došlo do incidenta.

- Nadica je iznenada počela da se ponaša arogantno, video sam da je naprasno promenila raspoloženje, nešto se tu desilo, a Šerif je odmah po završetku pevanja napustio slavlje. Zasmetalo mu je što je gost bio nepristojan. On to ne voli i nastao je haos. I kod Nadice i kod njega mora da se zna red. Bilo je jako neprijatno i jedva su ih sproveli do izlaza da ne dođe do incidenta jer su gosti bili besni na njih. Da nije bilo obezbeđenja, moglo je svašta da se desi, ne verujem da bi izbegli batine - priča sagovornik Kurira.

Foto: Privatna arhiva

Nadica Ademov o svadbi u Parizu

Nadica ipak, tvrdi da do neprijatnosti nije došlo.

- Ništa se nije desilo. Incidenta nije bilo. To veselje je proteklo u savršenom redu. Domaćini su bili sjajni, kao i ekipa koja je pevala. Ne znam kome ide u prilog da plasira takve priče, ali moram da kažem da je to apsolutna izmišljotina. Ja sam i narednih dana nastavila da radim i svi su mogli da me vide.

Foto: Milija Obrenovac

Šerif Konjević priznao da je Nadica napadnuta

Međutim, Šerif je priznao da je Nadica napadnuta, kao i da je napustio veselje.

- Nadica je doživela neprijatnost. Nju je neko od gostiju gurnuo. Znate kako, kad su trezni, ja pevam koliko god hoće, a kad se uđe u čašu, ja odoh. Oni znaju da ja ne dozvoljavam da mi pljuju i lepe novčanice na čelo. Kod mene mangupluk ne prolazi. Žalosno je što se tako dešava. Sa tog veselja sam otišao, nisam hteo da budem deo tog pijanstva. Nisam imao kontakata ni sa kim od gostiju. Moje kolege imaju više kontakta sa gostima, ali to ne obelodane, ali ja to sebi ne dozvoljavam. Imam dobru komunikaciju s Romima, ja te ljude jako cenim i poštujem, ali ipak, ja sam Šerif Konjević i određeno poštovanje mora da postoji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading