SVE JE JASNO KAO DAN! Zvezda ili Partizan? Obnarodovano pred MAJSTORICE, evo ko je na KORAK od osvajanja ABA lige!

Autor:

Sport

22.05.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Večitima" nedostaje pobeda za finale, a apsolutni favorit je poznat.

SVE JE JASNO KAO DAN! Zvezda ili Partizan? Obnarodovano pred MAJSTORICE, evo ko je na KORAK od osvajanja ABA lige!

Foto: Starsport

Duel Pantera i Holinsa na Večitom derbiju

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde pokušaće u nedelju i ponedeljak da izbore novo finale ABA lige, a kladionice su iznele najnovije predikcije favorita za osvajanje regionalnog takmičenja.

Večiti su, po njihovom mišljenju, na korak od završnice uoči "majstorica" protiv Budućnosti, odnosno Cedevita Olimpije, a crveno-beli slove za izrazitog favorita za odbranu "prstena". Naime, kvota da će klub sa Malog Kalemegdana "pokoriti" Jadran kreće se od 1,40 do 1,50. Crno-belima se daju izrazito manji izgledi (3-20-3,30), što znači da će trener "Parnog valjka" Željko Obradović morati da napravi veliki podvig kako bi obradovao "Grobare", prvi put posle devet godina.

Republika

Foto: Starsport

Željkov Partizan juri "čudo" na Jadranu

Budućnost i Cedevita imaju tek minimalne šanse da se raduju, kvota na Podgoričane premašuje sedam, dok je na Ljubljančane preko 17!

Podsetimo, Partizan će ugostiti crnogorskog predstavnika večeras od 21 čas, dok je duel Zvezde i Slovenaca zakazan za sutra od 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
RAJKA

22.05.2022 14:24

Novinar zvezdas ( CIGANIN)