KRAJ SAGE POSLE DRAME: Nemanja Radonjić je PONOVO udarna vest na "Marakani"!

Autor:

Sport

22.05.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli očekivali novac na računu, ali jedna začkoljica sreću kvari...

KRAJ SAGE POSLE DRAME: Nemanja Radonjić je PONOVO udarna vest na "Marakani"!

Foto: Starsport

Uprava Crvene zvezde na čelu sa treneom Dejanom Stankovićem sprema velike stvari u letnjem prelaznom roku kako bi se crveno-beli posle dve godine zaredom u Ligi Evrope domogli grupne faze Lige šampiona.

Naravno, prvo Milan Borjan i saigrači moraju da ostanu neporaženi večeras protiv Voždovca (18.30) na Marakani kako bi po peti put zaredom bili prvaci naše zemlje.

Ipak, u Ljutice Bogdana ostali su bez planiranog prihoda iz inostranstva, iako je uslov iz jednog ugovora ispunjen.

Naime, Olimpik Marselj plasirao se u grupnu fazu Lige šampiona kao vicešampion Francuske,i to zato što su pobedili Monpelje sa 4:0, a Monako je primio gol u dubokoj nadokadi i odigrao 2:2 sa Lansom i spao na treće mesto i moraće u kvalifikacije.

Na kraju, plasman Marselja u elitu ne znači i da je Crvena zvezda  zaradila bonus od 500.000 evra koji je stavljen kada su crveno-beli prodali Nemanju Radonjića na Velodrom.

Brzonogi krilni napadač pod ugovor je sa jedinim klubom iz Francuske koji je bio prvak Evrope, ali je ovu sezonu bio na pozajmici u Benfiki.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Radonjić (desno) u dresu Olimpika iz Marselja

Nemanja Radonjić odigrao je samo 18 minuta u Ligi 1, a to nije dovoljno za isplatu bonusa, pošto je po klauzuli Nišlija morao da upiše najmanje 50 odsto mečeva po 45 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading