VOŽDOVAC IDE U EVROPU SAMO AKO PARTIZAN BUDE ŠAMPION! Linta otkrio cilj pred meč sa Zvezdom!

Autor:

Sport

20.05.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spušta se zavesa na sezonu u Superligi Srbije.

VOŽDOVAC IDE U EVROPU SAMO AKO PARTIZAN BUDE ŠAMPION! Linta otkrio cilj pred meč sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Aleksandar Linta

Fudbaleri Voždovca u nedelju od 18.30 gostuju Crvenoj zvezdi u poslednjem kolu Superlige Srbije, a svoja očekivanja od tog meča izneo je šef struke Zmajeva Aleksandar Linta.

Ne zanimaju me tuđi interesi, već isključivo interesi Voždovca i mojih igrača. Ideja je uvek ista, da preko dobre igre dođemo do rezultata - rekao je trener tima iz Zaplanjske, aludirajući na žestoku borbu za titulu između večitih rivala.

Da bi se Voždovac plasirao u kvalifikacije za Ligu konferencija, titulu mora da osvoji Partizan, pošto Zmajevi do četvrtog mesta mogu isključivo pobedom na "Marakani" i porazom Radničkog u Humskoj.

Cilj je afirmisati i motivisati igrače. Poboljšati ih u svakom aspektu, kako igračkom, tako i ljudskom. Moramo da ostanemo pozitivni i da fokus zadržimo na nama.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Linta

Očekuje se da će Crvena zvezda u nedelju imati ogromnu podršku sa tribina, pošto je zbog važnosti utakmice besplatan ulaz.

- Želim da mojim igračima huk sa tribina ne bude opterećenje, već vetar u leđa koji će im pomoći da se pokažu u što boljem svetlu. Važno je greške svesti na minimum i da verujemo jedni u druge - poručio je Linta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading