SRBIJA JE SJAJNO MESTO ZA ŽIVOT: Menadžer uputio očinski savet ruskom reprezentativcu - Selidba u Beograd je gotova stvar?

Autor:

Sport

20.05.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko prelaska reprezentativca Rusije u redove kluba iz Ljutice Bogdana i dalje traje.

SRBIJA JE SJAJNO MESTO ZA ŽIVOT: Menadžer uputio očinski savet ruskom reprezentativcu - Selidba u Beograd je gotova stvar?

Foto: Tanjug/AP

Prethodnih dana čule su se razne informacije, od onih da je realizacija transfera blizu, do poptuno oprečnih mišljenja kada je prelazak Artjoma Dzjube u redove Crvene zvezde u pitanju.

Naime, za usluge iskusnog ruskog reprezentativca interesovanje je pokazao i neimenovani turski klub, a o svim aktuelnim dešavanjima svoje viđenje izneo je menadžer fudbalera Zenita, Aleksej Sofonov:

- Očigledno je da trener Zenita, Semak ne računa ozbiljno na Dzjubu za sledeću sezonu. Nešto se desilo između njih dvojice. Zato mislim da bi za Dzjubu bilo najbolje da ode. U Turskoj najbolje plaćaju, plus vole igrače sa jakim imenima. Ali, u Turskoj niko neće da se zeza sa njim. Kazaće mu, dobio si pare, hoćemo golove! Prvenstvo je teško, navijači su opasni. Ako mu ne krene, počeće da ga pljuju - jasan je Aleksej Sofonov.

Republika

Foto: Starsport

Artjom Dzjuba u dresu ruske reprezentacije

 

Zbog svega navedenog, menadžer ima jasnu poruku za svog klijenta:

- Jedina realna i prava opcija je Crvena zvezda! Tamo je Dzjuba poznat i što je još važnije u Srbiji vole Ruse. Plus, to je dobra opcija za život posle karijere. Ne volim da brojim bilo kome pare, niti da bilo kome zavirujem u novčanik. Dzjuba je pristojno zaradio. Mogao bi posle karijere da kupi jednu kuću u Srbiji, drugu na moru u Crnoj Gori. Da otvori fudbalsku akademiju u Beogradu, u Srbiji ima mnogo talentovane dece. Plata od 500.000 evra godišnje garantuje više nego pristojan život u Srbiji. Opet, prvenstvo nije preteško, dva super meča u sezoni sa Partizanom, u ostalo može da igrate sa pola snage. Za starijeg igrača ovo je dobra opcija - zaključio je Sofonov.

Ostaje da se vidi hoće li Artjom Dzjuba poslušati svog menadžera i u svojoj tridesettrećoj godini života postati stanovnik srpske prestonice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading