DELIJE ĆE IMATI ŠTA DA KAŽU: Bio je uzdanica Crvene zvezde, a sada oblači dres omraženih boja? Crno-beli dobijaju veliko pojačanje?

Autor:

Sport

20.05.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje iz dobro obaveštenih fudbalskih krugova, tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka sledi veliki povratak na srpske superligaške terene.

DELIJE ĆE IMATI ŠTA DA KAŽU: Bio je uzdanica Crvene zvezde, a sada oblači dres omraženih boja? Crno-beli dobijaju veliko pojačanje?

Foto: Starsport

Sa mnogo pompe Luka Adžić je 2018. godine napustio naš najveći stadion i postao stanovnik Brisela obukavši dres Anderlehta

Nisu se na baš lep način rastali Crvena zvezda i sin nekadašnje vedete ovog kluba, a kasnije i klupskog čelnika Ivana Adžića, a informacije koje stižu iz holandskog Cvolea prete da uzburkaju srpsku fudbalsku javnost.

Republika

Foto: Starsport

Luka Adžić dok je nosio dres Crvene zvezde

 

Naime, fudbaler koji se prethodnog leta preselio u Cvole i u kojem takođe nije imao mnogo prilike da nastupa, mogao bi ovog leta da se vrati u Srbiju i obuče crno-beli dres.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije za koju je odigrao 19 mečeva i bio strelac dva pogotka pregovara sa ekipom Čukaričkog. Na Banovo brdo bi Adžić stigao kao slobodan igrač pošto mu uskoro ističe ugovorna obaveza sa holandskom ekipom.

Dvadesettrogodišnji vezni fudbaler igrački je prohodao u mlađim kategorijama Crvene zvezde, zatim je tri sezone bio član briselskog Anderlehta zabeleživši svega pet zvaničnih nastupa, da bi pre prelaska u Holandiju mastupao za turski Ankaraguču i holandski Emen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading