Šerif Konjević PREPISAO svu svoju imovinu OVOJ LEPOTICI: ODLUKA je pala, pevač smatra da je ONA zaslužila njegovo ENORMNO bogatstvo!

Autor:

Zabava

06.06.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šerif Konjević prepisao svoju imovinu svojoj mlađanoj drugoj ženi!

Šerif Konjević PREPISAO svu svoju imovinu OVOJ LEPOTICI: ODLUKA je pala, pevač smatra da je ONA zaslužila njegovo ENORMNO bogatstvo!

Foto: ATA Images

Šerif Konjević legendarni pevač uživa u drugom braku sa drugom suprugom Kanitom, za koju upućeni tvrde da je prava lepotica, a koju pevač kako je istakao voli najviše na svetu: Shodno tome je on odlučio da svu svoju imovinu prepiše njoj jer kako tvrdi ona je to zaslužila.

Sada je pevač progovorio o svojoj supruzi, kao i o detaljima u koje javnost nije bila upućena na jednoj televiziji.

– Ja svoju ženu volim najviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – kaže Šerif i dodaje

Republika

Foto: ATA Images

Šerif Konjević

 

– Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu… Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo – kaže Konjević za Kurir tv.

Šerifova supruga ne želi da se pojavljuje u medijima, ali ono što je poznato je da je prava lepotica i da je izuzetno posvećena porodici, a kako se procenjuje Šerif poseduje enormno bogatstvo

No, malo je poznato da je i pre Kanite pevač bio u braku, i to sa Jasnom, koja se posle Šerifa udala za njegovog kolegu Nina Rešića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading