Trenerska i igračka legenda Partizana konkurent Nikoliću za klupu Dinama iz Moskve!

Autor:

Sport

05.06.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva bivša stratega crno-belih među najužim kandidatima za klupu kluba iz prestonice Rusije.

Trenerska i igračka legenda Partizana konkurent Nikoliću za klupu Dinama iz Moskve!

Foto: Starsport

Vladimi Ivić i Marko Nikolić među kandidatima za novog trenera CSKA iz Moskve, s tim što nekadašnji strateg Partizana figurira i za klupu drugog kluba iz prestonice Rusije, a to je Dinamo

Ipak, belo-plavi su zainteresovani i za još jednog srpskog stručnjaka, a u pitanju je Slaviša Jokanović (53) koji je i kontaktiran od strane kluba sa "VTB Arene".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slaviša Jokanović

Popularni Jokan je poslednji put radio u Šefild junajtedu tokom prošle sezone, a Dinamo je ostao bez trenera pošto je Sandro Švarc preuzeo berlinsku Hertu.

Slaviša Jokanović je u karijeri vodio Partizan, Muangtog junajted sa Tajlanga, bugarski Levski iz Sofije, španski Erkules, engleski Votford, izraelski Makabi iz Tel Aviva, engleski Fulam, katarsku Al Garafu i gorepomenuti engleski Šefild junajted.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Slaviša Jokanović

Jokan je osvojio dve duple krune zaredom sa Partizanom (2007-2009), bio je šampion Tajlanda, a u Premijer ligu uvodio je Votford i Fulam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading