JOJ, SNEŽO, DETE MOJE, ŠTA TI URADI: Nesrećna majka zapomagala u dvorištu! Poznanici kažu da je MOTIV UBISTVA u Barajevu ljubomora!

Autor:

Hronika

05.06.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin u Barajevu potresao je celu Srbiju

JOJ, SNEŽO, DETE MOJE, ŠTA TI URADI: Nesrećna majka zapomagala u dvorištu! Poznanici kažu da je MOTIV UBISTVA u Barajevu ljubomora!

Foto: ST/N.PANČIĆ

Osumnjičeni ubica Zoran P. (51) i ubijena Snežana S. (47) ranije su bili u emotivnoj vezi i oboje su razvedeni. Problemi su navodno počeli nedavno, kada je ona rešilla da ga ostavi. Tada su počele pretnje i ona je o tome obavestila policiju.

Podsetimo, jutros je Zoran P. osumnjičen da je ubio medicinsku sestru Snežanu S. u Barajevu. Posle zločina, sebi je prerezao grkljan i nalazi se u teško stanju.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Otac ubijene Snežane

Snežanin majka je, pošto joj je saopšteno da joj je ćerka ubijena, stigla u dvorište kuće. Žena je plakala i zapomagala. - Joj sine, joj dete moje. Joj ćerko moja, sine moj dođi. Šta ti uradi, joj Snežo moja - zapomaže nesrećna žena.

Na lice mesta stigao je i tužilac, a na licu mesta je i Snežanin otac.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Uviđaj

Kako Kurir saznaje Snežana S. (47) radila je kao medicinska sestra, ima dvoje dece, i razvedena je.

- Snežana i Zoran bili su u ljubavnoj vezi i oboje su razvedeni. Ona je odlučila da prekine svaki odnos sa njim. Pretio joj je i ona je o svemu obavestila policiju. Zorane je jutros došao kako bi se pomirili i pili su kafu, otišao je od nje a zatim je opet došao za pola sata. Uzeo je nož i izbo je Snežanu dok je kosila travu, a potom sebi prerezao grkljan - kaže sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tuga

05.06.2022 13:44

Боље не улазити ни у какве везе.Ови балкански кретени пре везе треба да иду на психијатријско вештачење.Јадна деца...