BES NA MARAKANI: Piksi PRESKOČIO miljenika Delija - NEĆE IGRATI za Srbiju!

Autor:

Sport

30.05.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković se baš zainatio.

BES NA MARAKANI: Piksi PRESKOČIO miljenika Delija - NEĆE IGRATI za Srbiju!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi razljutio je ljude u Crvenoj zvezdi, ali i Delije, odluko da ne pozove Aleksandra Kataija u nacionalni tim.

Katai iza sebe ima maestralnu sezonu, nedavno je sa dva gola rešio finale Kupa Srbije protiv Partizana, ali Piksi planira da se osloni na proverene snage, koje su već dokazale kvalitet braneći boje "Orlova".

Uvek ima prostora za bilo koga, čak i za njega. Odličan igrač, igra njegovog kluba dosta zavisi od Aleksandra, pored Mirka Ivanića, pokazuje kvalitet, ali imamo jednu kompoziciju tima, kvalitet fudbalera koje imamo na toj poziciji mene potpuno zadovoljava, što su svi mogli da se uvere - objasnio je Piksi, a potom je dodao da veruje igračima koji su na pravi način izneli teret kvalifikacija za Svtsko prvenstvo.

Republika

Foto: Starsport

Uzalud dominacija srpskim terenima - Piksi ponovo "preskočio" majstora iz Srbobrana

Momci koji su na spisku su u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo pokazali visok nivo igre, talenat, sve ono što bi trebalo da krasi jednog reprezentativca. Oni nastavljaju da budu tu, a ja sam neko ko teško menja, gajim maksimalno puno poverenja u snage koje smo pozvali - reči su srpskog selektora.

Podsetimo da je ofanzivac iz Srbobrana takmičenje u Superligi Srbije okončao dabl-dabl učinkom (20 golova, deset asistencija), a bio je jedan od najzaslužniji za Zvezdin podvig - odbranu duple krune.

Stojković je govorio i o nepozovanju centarfora Juventusa Dušana Vlahovića, kao i o transparentu pristalica crveno-belih, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading