DUŠANOVA KOBNA GREŠKA! Piksi rešio da PROGOVORI o Vlahoviću, selektor OTKRIO zbog čega napadača NEMA u reprezentaciji!

Autor:

Sport

30.05.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković otvorio karte o centarforu Juventusa uoči utakmica u Ligi nacija.

DUŠANOVA KOBNA GREŠKA! Piksi rešio da PROGOVORI o Vlahoviću, selektor OTKRIO zbog čega napadača NEMA u reprezentaciji!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i Dušan Vlahović

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izjavio je da je za Dušana Vlahovića bolje bilo da je ostao u Fiorentini, kako bi mogao redovno da igra u dresu nacionalnog tima.

- Izgleda da je trebalo da ostane u Fiorentini da bi igrao za reprezentaciju. Vlahović već duži period igra sa bolovima. Radi se o preponama. Bili smo u stalnom kontaktu sa klubom i znamo tačno o čemu se radi. On neće biti sa nama u ovom periodu upravo iz tog razloga što je imao ili ima bolove - objasnio je Stojković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vlahovića muče prepone, ali i Juve...

Kormilar "Orlova" najavio je izazov u Ligi nacija, gde će naša reprezentacija odigrati četiri meča u samo deset junskih dana.

Što se tiče fizičke spremnosti učinićemo sve da naš tim bude dobro pripremljen da ove četiri utakmice odigra na najvišem nivou. Bez obzira što je većina igrača završila klupske obaveze, dosta njih je treniralo ovde u Pazovi u prethodnih 5-6 dana pa nema mesta za zabrinutost. Veoma su motivisani i ozbiljno shvataju takmičenje. U zavisnosti od zgusnutog rasporeda ćemo tražiti rešenja koja će nam omogućiti da u svakoj budemo na maksimumu. A što se tiče zasićenosti, oni su profesionalci uvek motivisani da daju maksimum - kazao je Piksi koji je potom dodao:.

Ekipu ćemo praviti prema nama. Protivnik nas ne zanima jer razmišljamo prema sebi. Ja poštujem svakog igrača I svi to znaju. Svi su spremni bez obzira ko će igrati a ko će biti na klupi. Imam poverenja što se tiče njihovog kvaliteta, psihe I motivisanosti. Tu neće biti problema.

Podsetimo, prvi duel u novom izdanje Lige nacija Srbija će odigrati 2. juna, kada će ugostiti selekciju Norveške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading