POPUT BENZEME I LEVANDOVSKOG: Reprezentacija Srbije dobila golgetera TOP KLASE!

Autor:

Sport

17.05.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike pohvale na račun napadača našeg nacionalnog tima.

POPUT BENZEME I LEVANDOVSKOG: Reprezentacija Srbije dobila golgetera TOP KLASE!

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Srbije sa navijačima

Fudbaleri Juventusa bili su u kanalu u prvom delu sezone, nisu izgledali na tim koji je devet godina zaredom bio šampion Italije.

Koliko su bjanko-neri bili loši ove sezone najbolje pokazuje podatak što nisu osvojili nijedan trofej u sezoni posle 10 godina.

Klub iz Torina presudan potez za spas napravio je u zimskom prelaznom roku kada je za 85.000.000 iz Fjorentine doveden Dušan Vlahović.

Srpski napadač dao je devet golova na 20 utakmica za belo-crne, a sedam u Seriji A i "stara dama" uspela je da obezbedi grupnu fazu Lige šampiona.

- Bili su ovo teški meseci iako je Vlahović neke važne golove. Juve desetak godina nije iskusio ovakvu sezonu. Nije mu bilo lako da se navikne posle sasvim drugačijeg koncepta koji je imao u Firenci. Verujem da ćemo sledeće sezone videti mnogo boljeg Dušana u Juventusu - kaže za italijanske medije srpski trener Žarko Lazetić koji je kao pomoćnik Ivana Tomića radio sa Vlahovićem u Partizanu.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Žarko Lazetić u Partizanu

On smatra da je Beograđanin opravdao poverenje za ovih šest meseci.

- Juve je u njega investirao ogroman novac pa da su i očekivanja bila ogromna. Mislim da od ovoga nije moglo bolje. Pomogao je klubu da ostvare minimalan cilj u sezoni. Juventus se ne bi ni kvalifikovao za Ligu šampiona bez Vlahovića. Njegova izdanja su bila u skladu sa timskim. Nije mi se svidela igra koju su pokazali. Mučio se da nađe prave kretnje, često nije dobijao dobre lopte. Ali i u prvoj sezoni u Fiorentini je bilo slično - istakao je trener TSC.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Veruje da ono najbolje od popularnog Ducija tek sledi.

- Kada se Juventusova igra popravi, videćete i pravog Vlahovića. Napadači su često zavisni od učinka ostatka ekipe. Ni Dušan nije izuzetak. Ako se sve to popravi, on će biti najbolji strelac Serije A. Oporavak Kjeze i dolazak nekih pojačanja će sigurno treneru ponuditi veći broj rešenja. Osvajanje trofeja sa Juventusom je veliki izazov. Verujte mi da je Dušan vrlo svestan čiji dres nosi i da će uraditi sve da pomogne klubu. Vreme radi za njega jer još napreduje. On je predodređen da stigne do nivoa nekih od najboljih napadača u istoriji poput Ronalda, Levandovskog, Benzeme… On je Juventusova budućnost - zaključio je mladi stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading