SRBOMANIJA U TORINU! Nisu samo Vlahović i Matić, Juventus spremio DŽAK PARA za još jednog reprezentativca Srbije - DETONACIJA koja se čeka GODINAMA!

Autor:

Sport

08.05.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni igrač pred dugo čekanim transferom.

SRBOMANIJA U TORINU! Nisu samo Vlahović i Matić, Juventus spremio DŽAK PARA za još jednog reprezentativca Srbije - DETONACIJA koja se čeka GODINAMA!

Foto: Tanjug/AP/Starsport

Napadač Juventusa Dušan Vlahović, uz ilustraciju Nemanje Matića

Juventus na leto planira kompletnu rekonstrukciju tima, nakon neuspešne sezone koja nije zadovoljila apetite čelnika velikana iz "grada Fijata". Sa Ostrva je odjeknula informacija da će se u Torino preseliti vezista Mančester junajteda Nemanja Matić, koji bi u tandemu na sredini terena mogao da zaigra sa još jednim srpskim reprezentativcem.

Reč je naravno o vezisti Lacija Sergeju Milinković-Saviću koji će, po otvaranju letnje pijace, sigurno napustiti "Olimpiko". Korpulentni veznjak je u "večnom gradu" proveo punih sedam godina, tokom kojih se profilisao kao jedan od najboljih igrača Serije A. Nebesko-plavi će prodajom Srbina inkasirati minimum 70 miliona evra, a "Stara dama" je od ranije favorit za njegov potpis.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej i Nemanja stižu kod Duće?

Stoga, Juve bi roster na sredini terena mogao da kompletira sa Srbima, jedan bi došao bez obeštećenja, dok bi za drugog morao biti izdvojen "pun džak para".

 

 

Sa tandemom Milinković-Savić/Matić iza leđa, Dušan Vlahović ne bi morao da brine za golove, kojih u poslednje vreme nema (poslednji put se upisao u listu strelaca 16. aprila), bar ne u meri u kojoj se to od njega u Torinu očekuje. Nema sumnje, čeka nas vrelo leto, a hoće li srpski triling Juventusu vratiti Skudeto, videćemo već naredne sezone...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading