ŠOKANTAN VELEOBRT! Igraće sa LIDEROM "Orlova": Murinjova Roma OTPALA, Matić POTPISUJE za giganta i dobija 12.000.000 evra U KEŠU!

Autor:

Sport

08.05.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Saga Matić" konačno dobija epilog.

ŠOKANTAN VELEOBRT! Igraće sa LIDEROM "Orlova": Murinjova Roma OTPALA, Matić POTPISUJE za giganta i dobija 12.000.000 evra U KEŠU!

Foto: Starsport

Nemanja Matić

Srpski vezista Nemanja Matić dobio je "nepristojnu ponudu" od Juventusa, piše "Dejli Star".

 

 

Torinska "Stara dama" ponudila je Matiću oko 12 miliona evra za potpis ugovora na leto, uz nedeljnu platu od 100 hiljada evropskih novčanica. Srbinu uskoro ističe ugovor sa Mančester junajtedom, pa je kao slobodan igrač izuzetno tražena roba na evropskoj fudbalskoj pijaci. Trener Juve-a Masimilijano Alegri veruje da će iskusni veznjak crno-belima doneti čvrstinu i iskustvo u vezi, a on bi u "gradu Fijata" delio svlačionicu sa golgeterom "Orlova" Dušanom Vlahovićem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Juventus okuplja Srbe - Matić kod Vlahovića?

Podsećanja radi, 33-godišnji as sa Uba bio je na pragu Rome, portugalski stručnjak Žoze Murinjo ga je silno želeo u redovima "Vučice", ali ponuda torinskog giganta deluje primamljivije, kako iz finansijskog, tako i iz sportskog ugla. Matić bi sa Juventusom igrao Ligu šampiona, a očekuje se da se Alegrijevi izabranici naredne sezone ponovo uključe u borbu za osvajanje Skudeta. 

Nemanja Matić je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde i Partizana, pažnju na sebe privukao je partijama u dresu slovačkih Košica, a potom je branio boje Čelsija (u dva navrata), Vitesea, Benfike i Mančester junajteda. Dres "A" reprezentacije Srbije nosio je 48 puta, u dva navrata uspevao je da se upiše u listu strelaca, a sada se nalazi pred vratima Torina, bar prema saznanjima Engleza...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading