TRENERSKA BOMBA U HUMSKOJ! Stanojevića MENJA ljubimac Grobara na klupi Partizana - Grobari u TRANSU!

Autor:

Sport

27.05.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za navijače Partizana posle Stanojevićevog odlaska.

TRENERSKA BOMBA U HUMSKOJ! Stanojevića MENJA ljubimac Grobara na klupi Partizana - Grobari u TRANSU!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Partizan je krenuo u potragu za naslednikom Aleksandra Stanojevića, a prema pisanju "Mozzartsporta", knjiga je spala na dva slova.

Reč je o Marku Nikoliću i Vladimiru Iviću, a obojica su trenutno bez angažmana, što olakšava upravi crno-belih da nekoga od njih dvojice privoli da se vrate u Humsku.

Ko će od njih dvojice sesti na užarenu klupu Parnog valjka videćemo već narednih dana, a za Nikolićem vlada interesovanje iz Rusije, gde je sa uspehom predvodio moskovsku Lokomotivu.

Republika

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Čelnici Partizana nemaju puno vremena za gubljenje, pred novim trenerom je veliki posao da rekonstruiše tim i pripremi ga za predstojeće izazove, u prvom redu kvalifikacije za Ligu Evrope, koje viceprvak naše zemlje kreće od 3. kola.

Podsećanja radi, Stanojević je napustio Beograd nakon nepune dve sezone, tokom kojih nije uspeo da osvoji trofej, a zapažen rezultat ostvario je u Ligi konferencija plasmanom u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading