KRVAVI HOROR U BUENOS AJRESU: Navijači Rasinga IZBOLI ŠESTORICU Kolumbijaca, dvojicu kidnopavali I MUČILI, zbog UKRADENE ZASTAVE (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

26.05.2022

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka osveta argentinskih huligana!

KRVAVI HOROR U BUENOS AJRESU: Navijači Rasinga IZBOLI ŠESTORICU Kolumbijaca, dvojicu kidnopavali I MUČILI, zbog UKRADENE ZASTAVE (VIDEO/FOTO)

Foto: youtube.com/Todo Noticias

Navijači Rasinga

Navikli smo na navijačke ratove širom sveta, ali krvavi pir koji se dogodio u Argentini prepričaće se dugo.

Mesto događaja je prestonica Buenos Ajres, a u centru pažnje su navijači Rasinga i kolumbijskog Deportivo Kalija.

Naime, argentinski huligani iz osvete zbog ukradene zastave izboli su šest Kolumbijaca, od kojih je jedan u teškom stanju.

Gosti su došli u Buenos u Ajres pošto Deportivo igra sa Bokom Juniors na Bombonjeri dva sata u noći između četvrtka i petka u poslednjem meču grupne faze Kopa Libertadores.

Ova utakmica je odlučujuća pošto Kali i Korintijans imaju osam, a Boka sedam bodova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Navijači Deportiva, među kojima je bila i jedna žena, otišla je na El Cilindro, stadion Rasinga u Aveljanedi pod izgovorom da su turisti i da žele fotografiju za uspomenu.

Pošto su pušteni na teren, odvezali su jednu od glavni zastava grupe Argentinaca i ukrali je i onda se hvalili na društvenim mrežama otetit trofejom.

Republika

Foto: youtube.com/Lord Oskr

Navijači Deportivo Kalija sa zastavom navijača Rasinga

Usledila je poruka navijača Rasinga da će se osvetiti, a svi su bili zabrinuti zbog toga.

Pristalice argetinskog velikana saznali su gde se i kako kreću Kolumbijci, pa su ih napali u vozu i tada kao što već napisali izboli šestoricu, a jedan je kritično.

Sada su se na društvenim mrežama pojavila fotografije prebijenih i krvavih navijača Deportiva koji su izbodeni tokom haosa sa navijačima Rasinga.

Koliko je želja za osvetom bila velika, najbolje poakzuje i činjenica da su navijači Rasinga saznali i imena osoba koja su im ukrala zastavu i pronašli ih u hotelu - U pitanju su dva momka i devojka...

Nije to kraj i ono najgore... Novinar Pablo Karo plasirao je informaciju da su dva momka nestala u petak i da su ih navijači Rasinga oteli i mučili sve dok se ne pojavi zastava, a iz hotela su se čuli krici, vriska i plač.

Spas za Kolumbijce bile su komšije koje su pozvale policiju i Argentinci su morali da puste navijače Deportiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading