ŠOU U HRVATSKOJ: Sudija pio PIVO SA NAVIJAČIMA, devojka utrčala na teren da pomogne jačoj polovini bez svesti (FOTO/VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na utakmici Jaruna i Rudeša bilo je materijala za mini seriju!

ŠOU U HRVATSKOJ: Sudija pio PIVO SA NAVIJAČIMA, devojka utrčala na teren da pomogne jačoj polovini bez svesti (FOTO/VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Detalj sa utakmice Jaruna i Rudeša

Ludnica i šou u Hrvatskoj! Na meču Jaruna i Rudeša (1:1), publika je osim u dva gola, mogla da uživa u još neverovatnijim dešavanjim na terenu i sve gledala u neverici.

Fudbaler gostiju u jednom trenutku završio je na travi bez svesti, pružana mu je pomoć desetak minuta, a na zelenom tepihu se našla i njegova lepša polovina zabrinuta za zdravlje asa Rudeša.

 

 

Glavni arbitar Ivan Bebek (44) tu je tešio, a potom je saopšteno da je sve u redu i ona se vratila na tribine.

Inače, Ivan Bebek, može se reći i legendarni hrvatski sudija završio je karijeru posle 300 dosuđenih utakmica, a na kraju je i popio pivo sa navijačima!

 

 

Takođe, Riječanin je doneo flašu vode svom pomoćniku pošto je odbio pivo od navijača i onda je usledila nova runda smeha na tribinama.

Fudbaleri Rudeša i dalje imaju priliku da se plasiraju u elitu pošto su na četiri boda manje od lidera Varadžina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading