ĆAO, NEMA VIŠE: Preživljavaju najteže trenutke u svojoj bogatoj istoriji – Navijači nisu imali milosti!

Autor:

Sport

25.05.2022

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljski fudbal je ostao bez jednog od svojih velikana u elitnom rangu.

ĆAO, NEMA VIŠE: Preživljavaju najteže trenutke u svojoj bogatoj istoriji – Navijači nisu imali milosti!

Foto: twitter.com/printscreen

Četrnaet puta su bili šampioni ove srednjeevropske zemlje, četiri puta su bili osvajači nacionalnog kup takmičenja, a jednom su stigli i do najbolje ekipe u Super kupu Poljske. Pre gotovo jednog veka bili su prvi šampioni poljskog fudbalskog šampionata, ali od naredne jeseni na gradskom stadionu „Henrik Rejman“ igraće se drugoligaški fudbal.

Sve navedeno samo je rezultat jedne izuzetno loše sezone poljskog velikana koja je kulminirala prethodnog vikenda kada su fudbaleri Visle na gostovanju ekipi Radomjake i pored prednosti od 2:0 izgublili rezultatom 4:2 čime su se i zvanično oprostili od „Ekstraklase“.

 

 

Po povratku u Krakov, ekspediciju Visle su na stadionu dočekali besni navijači ovog kluba. Usledila su vređanja i sve je pretilo da eskalira, ali su igrači i strulni štab pobegli u prostorije kluba gde su morali da ostanu više sati kako bi mogli bezbedno da krenu kućama.

Navijači su okolinu stadiona „ukrasili“ transparentima na kojima se zahtevaju hitne promene i u rukovodstvu i u igračkom kadru.

 

 

Na kraju su fudbaleri Visle, tačku na poražavajuću sezonu, stavili u poslednjem kolu poljske Ekstraklase. U poslednjem kolu, na oproštaju od svojih navijača, domaćin je na svom terenu poražen od Varte iz Poznanja rezultatom 0:1 čime su stigli do čak 17 prvenstvenog poraza u 34 odigrana meča.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading