ŠKOTI GURNULI PARTIZAN U AMBIS: Crno-bele čeka PAKAO u evropskim kvalifikacijama!

Autor:

Sport

23.05.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto jednog, Partizan će morati da prođe dva rivala do Lige Evrope.

ŠKOTI GURNULI PARTIZAN U AMBIS: Crno-bele čeka PAKAO u evropskim kvalifikacijama!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da vrate titulu u Humsku posle pet godine, pa će se narednog leta okušati u izuzetno teškim kvalifikacijama za Ligu Evrope, od 3. kola.

Crno-bele je rastužio škotski Rendžers, koji je poražen od Ajntrahta na penale u finalu drugog po rangu evropskog takmičenja, pa će morati da igraju rundu više kako bi se domogli grupne faze.

U 3. kolu će participirati osam timova, za sada je poznato samo ime Slovačkog, dok ćemo ostala saznati nakon ishoda prvenstava i Staze prvaka u kvalifikacijama za Ligu šampiona. 

Ukoliko Partizan prođe u 4. rundu kvalifikacija, mogući protivnici na žrebu će mu biti Gent (Belgija), Harts (Škotska), Dnjepar (Ukrajina), Austrija Beč (Austrija), pobednik Kupa Turske u kojem se sastaju Kajzeri – Sivas, danski Silkeborg ili Odenze, kao i predstavnik Kipra, u kojem je sve otvoreno pred poslednje kolo i finale Kupa.

Naravno, ukoliko dođe do eliminacije već na prvom koraku, "Parni valjak" će ponovo igrati u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading