MATIĆ I RONALDO PREŽIVELI ČELSI: Sat vremena ničega, a onda EKSPLOZIJA na "Old Trafordu"! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.04.2022

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podela bodova na "Teatru snova".

MATIĆ I RONALDO PREŽIVELI ČELSI: Sat vremena ničega, a onda EKSPLOZIJA na "Old Trafordu"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džejms i Matić

Fudbaleri Mančester junajteda i Čelsija remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) u okviru derbi susreta Premijer lige odigranog na "Old Trafordu".

Aktuelni prvak Evrope imao je više od igre u prvom poluvremenu, ali uz mali broj stvorenih šansi. Najveće prilike propustio je Haverc u 28. i 36. minutu, a njegove udarce uspeo je da ukroti golman domaćih De Hea.

Plavcima se ofanziva isplatila nakon sat vremena igre. Pomenuti bivši igrač Bajera asistirao je Markosu Alonsu, koji je uputio volej udarac kojim je savladao španskog čuvara mreže za 0:1.

Crveni đavoli su ekspresno stigli do izjednačenja u 62. minutu preko Kristijana Ronalda, koji je uspeo da postigne ligaški gol Čelsiju posle punih 12 utakmica, a asistirao mu je bivši srpski reprezentativac Nemanja Matić koji je na terenu proveo 79 minuta pre nego što ga je zamenio Džouns.

Gostujući sastav je, desetak minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka, imao ogromnu priliku da "otme" ceo plen, ali je Udarac Džejmsa desnom nogom završio na stativi.

Izabranici menadžera Tomasa Tuhela zauzimaju treće mesto na tabeli prvenstva Engleske (66 bodova), dok je Junajted šestoplasiran sa 55 osvojenih poena. Mančester će poslednji ovosezonski premijerligaški meč kao domaćin odigrati u ponedeljak, kada na "Teatar snova" stiže Brentford, dok Čelsi u nedelju gostuje Evertonu na "Gudisonu".

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading