VREME JE: Dejan Stanković direktno prozvao dvojicu fudbalera, od njih sada najviše očekuje!

Autor:

Sport

26.04.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru trećeg kola plej-ofa Super lige Srbije na programu je derbi koji će biti odigran na najvećem srpskom stadionu.

VREME JE: Dejan Stanković direktno prozvao dvojicu fudbalera, od njih sada najviše očekuje!

Foto: Veljko Petrović

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju pohod ka novoj, petoj uzastopnoj šampionskoj tituli, a pred susret sa ekipom Čukaričkog, trener Dejan Stanković je na konferenciji za medije izjavio:

- Svaka utakmica je priča za sebe i uz takav pristup dočekujemo Čukarički. Kada se jedna utakmica završi - odmaramo i spremamo se za narednu, a ciljevi su jasni. Igramo protiv trećeplasiranog na tabeli, dokazali smo da možemo da budemo pravi, iza nas je sjajna utakmica u Bačkoj Topoli i najmanje što možemo da očekujemo je isti pristup, ako ne i bolji. Čukarički nema šta da izgubi sutra i sa takvim predumišljajem dolaze na Marakanu. Umeju da odigraju fenomenalno i da iznenade jače od sebe.

O trenutnom stanju ekipe Stanković je izjavio:

- Dragović je jednom prilikom rekao da su u timu Zvezde svi heroji i da utakmica uvek izbaci posebnog. Ivanić je to bio protiv TSC-a, a nema razloga da to ne bude neko drugi. Dobro smo radili ove nedelje, za Uskrs bili slobodni i vreme proveli za porodicama, tako da smo se oporavili za naredni meč u svakom smislu. Vreme je da Ohi i Pavkov postignu gol, ali važno je da i ako to ne učine, doprinesu tome da to nekom drugom pođe za nogom - istakao je trener aktuelnog lidera Super lige Srbije.

Susret između Crvene zvezde i Čukaričkog na programu je u sredu 27. aprila sa početkom od 18:30 časova na stadionu "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading