MARAKANA VEĆ SLAVI: TITULA je na dohvat ruke - veliko pojačanje stiže pred odlučujući VEČITI DERBI!

Autor:

Sport

08.04.2022

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su prebrodili još jednu prepreku kada je Kup Srbije u pitanju.

MARAKANA VEĆ SLAVI: TITULA je na dohvat ruke - veliko pojačanje stiže pred odlučujući VEČITI DERBI!

Foto: Starsport

Kada je rezultatski apekt u pitanju, puleni trenera Dejana Stankovića, savladali su ekipu TSC-a, ali nikome od  prisutnih na stadionu nije bilo svejedno kada je Zvezdin kreator igre, Gelor Kanga morao već u uvodnim minutima susreta da napusti teren.

Nakon preoštrog starta sa leđa igrača ekipe iz Bačke Topole, Bertalana Bočkaja, Kanga je ostao na travi i uz sve želje nakon samo par minuta ipak je morao pre vremena da napusti teren.

Republika

Foto: Starsport

Trenutak kada je Gelor Kanga povređen

 

U ovom momentu ne treba polemisati da li je navedeni start morao biti sankcionisan direktnim crvenim kartonom za fudbalera TSC-a, ali ono što je svakako svima u Ljutice Bogdana prioritet, jeste kakvo je stanje sa povredom omalenog Gabonca.

Kanga nije trenirao u četvrtak, podvrgnut je terapiji, ali prema dostupnim informacijama sa stadiona "Rajko Mitić", on će biti spreman za predstojeći 167. Večiti derbi koji je na programu 16. aprila.

Potpuno je jasno da trener Dejan Stanković može da odahne i da će pred najvažniji meč sezone imati kompletan igrački kadar na raspolaganju.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading