NIŠTA OD MARAKANE, IZAĆI ĆE NA CRTU TADIĆU: Stanković u Holandiji naredne sezone - IZAZOV KARIJERE!

Autor:

Sport

23.04.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alal vera!

NIŠTA OD MARAKANE, IZAĆI ĆE NA CRTU TADIĆU: Stanković u Holandiji naredne sezone - IZAZOV KARIJERE!

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

FK Volendam ostvario je veliki uspeh, pošto je izborio povratak u Erediviziju. Oni su taj podvig obezbedili trijumfom nad Den Bošom (2:1), dva kola pre kraja holandske druge lige, a do promocije ih je kao prvi golman predvodio Filip Stanković, sin trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

 

 

On je u Volendamu na pozajmici iz Intera, a sada postoje ogromne šanse da se u "zemlji lala" zadrži i u sezoni 2022/2023. Spekulisalo se da bi Stanković mogao da se preseli kod oca u Crvenu zvezdu, a sjajnim odbranama pomogao je klubu da ostvari cilj, pa se to sada čini nerealnim.

Republika

Foto: Starsport

Holandska bajka - Filip Stanković

Filip Stanković je na golu holandskog drugoligaša stajao 26 puta, u osam navrata je ostao nesavladan, a primio je ukupno 30 golova. Naredne sezone ga očekuje izazov na višem nivou, a Srbin bi mogao da se okuša i protiv kapitena "Orlova" Dušana Tadića, koji je već godinama lider šampiona Ajaksa.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading