Slavica Ćukteraš se oglasila nakon JAKOG ZEMLJOTRESA: Pevačica iznela JEZIVE DETALJE, tonula je u krevet, jedva izvukla živu glavu! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Ćukteraš se oglasila se nakon zemljotresa!

Slavica Ćukteraš se oglasila nakon JAKOG ZEMLJOTRESA: Pevačica iznela JEZIVE DETALJE, tonula je u krevet, jedva izvukla živu glavu! (FOTO)

Foto: Printscreen/kurir.rs

Pevačica Slavica Ćukteraš oglasila se na Instagramu povodom snažnog zemljotresa koji je pogodio Bosnu, a osetio se i u Srbiji. Pevačica je iznela na Instagram storiju kako se osećala u tim trenucima.

 

 

Ona je istakla da je osetila potres, a jasno je da se i te kako uplašila.

 

 

- Živela sam u Japanu i svaki drugi dan je bio zemljotres. Da li bila u metrou ili u stanu, svejedno mi je bilo. Drma, pa drma. Ali ovo večeras u Novom Sadu, gde tonem u krevet od potresa i škripi krovni prozor. Nema dalje - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Slavica Ćukteraš zemljotres Instagram

 

Podsetimo, epicentar zemljotresa je bio u Ljubinju BiH, ali se osetio i širom Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading