Jovana Jeremić priznala da ima NOVOG DEČKA, pa progovorila o TRUDNOĆI: Rodiću mu muško dete! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2022

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkrila sve o novom partneru!

Jovana Jeremić priznala da ima NOVOG DEČKA, pa progovorila o TRUDNOĆI: Rodiću mu muško dete! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa Jovana Jeremić razvela se pre nepuna dva meseca od političara Vojislava Miloševića, no sada je progovorila o novom partneru. Naime, Jovana je priznala da li je zaljubljena, te je otkrila sve o svadbi. 

Jovana sada ističe da je ponovo zaljubljena i puna planova za budućnost.

 

 

- Udajem se! Naravno da ne bežim od toga, imam tek 31 godinu. Mlada sam i imam vremena više puta da stajem na ludi kamen. Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj kaže: "Jovana Jeremić je simbol moći", tako da sa mnom mogu da izađu na kraj samo moćni muškarci. Jedva čekam da ozvaničim vezu sa svojim kraljem, pa da zajedno vladamo - kaže Jeremićeva, koja je pre četiri godine rodila ćerku Leu.

Jovana je ubeđena da će u drugom braku dobiti sina.

 

 

- Čim se ponovo udam, rodiću sina. Čovek kom ću podariti naslednika voleće me iskreno i bezuslovno. I moju Leu sam rodila dok sam svog bivšeg supruga volela kao Boga, tako da će tako biti i sa drugim detetom. Već sam smislila i ime, moj sin zvaće se Vasilije - rekla je Jovana.

 

 

- O partneru neću pričati u medijima sve dok mi ne dođe vreme za udaju. Trenutno sebe duhovno čistim i trudim se da budem ispravna u svakom smislu jer se pridržavam velikog Vaskršnjeg posta - priča ona za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Laki

24.04.2022 22:17

Video ih u jednom klubu . Covek je neka smejurija! Celav ,ima seljacku neku facu. Taman za nju