Marija otkrila da joj Marko Bulat NIJE OMILJENI PEVAČ, pa se dotakla PREVARE: Verujem Marku, ali DEVOJKAMA NE!

Autor: Melina Gvero

Zabava

23.04.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Bulat za Republiku je govorila je o muzici koju sluša, te o vernosti u emotivnom odnosu.

Marija otkrila da joj Marko Bulat NIJE OMILJENI PEVAČ, pa se dotakla PREVARE: Verujem Marku, ali DEVOJKAMA NE!

Foto: Vladimir Lukić

Marija Bulat je iskreno govorila za Republiku, pa nas je šokirala kada je rekla da joj suprug Marko Bulat nije omiljeni pevač, te da njegovu muziku kao klinka nije gotivila.

- Istina je, kao klinka nisam gotivila Bulatove pesme, ja sam imala neka svoja omiljena mesta koja sam posećivala i nisam volela da idem na "Lukas". Omiljeni pevač mi je Ljuba Aličić, ali volim da slušam i Marka. Njegov posao mi je teško padao, otkad ne mogu da budem s njim i kako ne izlazim, sad sam se navikla. Ja sam neko ko razume sve, osim prevare. Danas su devojke takve postale da, ja verujem Marku, ali ne verujem njima, pogotovo kad ide da nastupa u manjim mestima jer kad tamo dođe neko poznat, te devojčice su u stanju sve da urade - kaže Marija i dodaje:

Foto: Vladimir Lukić

Marija i Marko Bulat sa decom

- Kad je vera u pitanju, post, praznici u našoj kući, Marko vodi glavnu reč. Od njega sam dosta naučila o bogu i običajima, do njega nisam znala za dosta stvari. Sledimo ga deca i ja i radujemo se kad nam se bliže praznici. Najteži su prvi dani posta, malo je stresno iako on to sve dobro podnosi, još kad bih ja postila, pitam se kako bi onda to izgledalo, poubijali bi se, ja ne smem iz zdravstvenih razloga.

Foto: Vladimir Lukić

Marija Bulat Markova surpuga

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading