KO IZAZIVA FJURIJA NA VEMBLIJU? Loš momak VREBA TITULU i SVETSKU SLAVU - upucan, izboden, HARAO po Londonu, a sina dobio sa 13 godina!

Autor:

Sport

23.04.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči epske borbe.

KO IZAZIVA FJURIJA NA VEMBLIJU? Loš momak VREBA TITULU i SVETSKU SLAVU - upucan, izboden, HARAO po Londonu, a sina dobio sa 13 godina!

Foto: Tanjug/AP

U subotu od 23 časa na "Vemlbiju", pred oko 100 hiljada gledalaca, na programu je spektakularno finale teške kategorije u kome će se za titulu boriti branilac Tajson Fjuri i Dilijan Vajt.

 

 

Fjuri, koji je najavio da će mu ovo biti poslednji susret u karijeri, izazvan je od borca koji ima neverovatnu životnu priču! Naime, Vajta je sa dve godine majka ostavila na Jamajci, a posle jedne decenije poslala mu je novac kako bi stigao u London. Po njegovim rečima, imao je izuzetno burno detinjstvo, morao je da preživljava na razne načine, a odrastao je "na ulici".

-  Tri puta sam mislio da ću umreti. Bio sam upucan i izboden. Ne možete da pobegnete metku, tako da vam je potrebna sreća da preživite. Većinu vremena sam bio blesavi klinac koji je trčao po Londonu i pravio pustoš. To su gangsterske stvari, mislite da je kul ići u zatvor, ali u tome nema ništa kul, ti si budala - objasnio je Vajt, koji je sina dobio sa samo 13 godina.

- Viši je i mnogo zgodniji od mene. Bio sam dete, ali sam zaista odrastao zbog svega što se desilo. I dalje je bilo zastrašujuće. Kako sam stario, to mi je davalo više svrhe, jer sam morao više da radim. Nisam želeo da dete pati kao ja. Sada smo bliski, on mi je kao drug - dodao je Britanac.

Vajt se vratio na pravi put posle perioda provedenog u zatvoru, a kako je otkrio, na to je presudno uticala poseta njegove majke.

Bilo kako bilo, on je danas milioner i akter kultnog duela koga ljubitelji "plemenite veštine" sa nestrpljenjem iščekuju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading