LEGENDARNI BOKSER U CENTRU SKANDALA: Tajson povezan sa bandom kojoj se na teret stavljaju UBISTVA, dilovanje DROGE i još svašta nešto!

Autor:

Sport

13.04.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet je u šoku.

LEGENDARNI BOKSER U CENTRU SKANDALA: Tajson povezan sa bandom kojoj se na teret stavljaju UBISTVA, dilovanje DROGE i još svašta nešto!

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

bokser na uviđaju

Jedan od najboljih boksera 21. veka i aktuelni šampion teške kategorije Tajson Fjuri našao se u centru megaskandala.

Naime, on je usko povezan sa ozloglašenim Kinahan klanom iz Irske, na čijem je čelu bivši Fjurijev savetnik Danijel Kinahan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tajson Fjuri

Kinahan klan se bavi prodajom droge i pranjem novca, a u prošlosti je povezivan i sa ubistvima. Nastao je u poslednjoj deceniji prošlog veka, a trenutno manevriše u Irskoj, Dubaiju, Velikoj Britaniji i Španiji.

Inače, američka agencija za borbu protiv droge je ponudila nagradu u iznosu od pet miliona dolara za informaciju koja bi dovela do hapšenja nekog od tri glavna člana bande Kinahan. U pitanju su pomenuti Danijel, njegov otac Kristofer senior i brat Kristofer junior.

Protiv njih trojice su čak uvedene i sankcije, što je pozdravio komesar irske policije Dru Heris.

 

 

Inače, Kinahan je jedan od osnivača MTK Global agencije, koja predstavlja pregršt vrhunskih boksera, a među njima se svakako ističe Tajson Fjuri.

Vođa Kinahan klana je jednom prilikom poručio da je agenciju napustio 2017. godine, ali se i dalje ne zaboravlja Fjurijeva izjava iz 2020. kada se zahvalio Danijelu što je organizovao veliku borbu sa tadašnjim šampionom Entonijem Džošuom.

Na kraju, slučaj postaje još kontroverzniji pošto je Fjuri pre dva meseca u Dubaiju viđen u društvu Danijela Kinahana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading