RADNIK UPAO U RUPU DUBOKU 10 METARA! Jeziva nesreća u Beogradu, evo u kakvom je stanju nesrećni čovek!

Autor: Republika

Hronika

23.04.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac star 59 godina doživeo je nesreću u Ulici Luke Vukalovića na Zvezdari i bio je u svesnom stanju kada su lekari Hitne pomoći stigli do njega.

RADNIK UPAO U RUPU DUBOKU 10 METARA! Jeziva nesreća u Beogradu, evo u kakvom je stanju nesrećni čovek!

Foto: instagram/NS uzivo

Hitna pomoć na terenu

Zastrašujuća nesreća dogodila se sinoć oko 21 čas na beogradskoj opštini Zvezdara kadaje radnik starosne dobi 59 upao u neobeleženu rupu duboku 10 metara i zadobio teške telesne povrede. 

Kako je rečeno Tanjugu iz Hitne pomoći, muškarac ima višestruke prelome rebara, kao i frakture ekstremiteta.        

Do povređenog su lekari stigli stigli veoma brzo u Ulici Luke Vukalovića, i kako je navedeno, on je bio u svesnom stanju.

Takođe, sinoć se dogodila još jedna saobraćajna nesreća u 21.15 na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ulice braće Krsmanovića, u kojoj je jedna žena zadobila prelom nadlaktice.

Tokom noći je dežurala 21 ekipa i obavila ukupno 88 intervencija, od čega 13 na javnim mestima.

Bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći prevozile su na detoksikaciju u VMA.

- Protekle noći su izvršena tri interklinička trasporta kovid pacijenata, ali ni jedan pacijent sa simptomima KOVID-19 nije vožen u Infektivnu kliniku KSC - navodi Tanjug. 

Kao i prethodnih noći, u velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i kardiovaskularni pacijenti zbog bola u grudima, astmatičari i osobe sa psihijatrijskim poremećajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading