LUDNICA U PL: Ronaldo het-trikom vratio Junajted u trku za LŠ, Arsenal se OBRUKAO!

Autor:

Sport

16.04.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivi rezultati u okviru 33. kola Premijer lige.

LUDNICA U PL: Ronaldo het-trikom vratio Junajted u trku za LŠ, Arsenal se OBRUKAO!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Fudbaleri Mančester junajteda teškom mukom savladali su na Old Trafordu najgori tim lige Norič rezultatom 3:2.

Posle 32 minuta igra domaćin je vodio sa 2:0 golovima Kristijana Ronalda i ništan nije slutilo na to da će se Junajted mučiti.

Ipak, krajem prvog poluvremena Dauel smanjuje na 2:1 na asistenciju Pukija, a onda startom drugog dela Puki na asistenciju Dauela pogađa za 2:2.

Junajted je na kraj uspeo da pobedi, pošto je Kristijano Ronaldo stigao do novog het-trika. Crveni đavoli su se ovim trijumfom vratili u trku za plasman u Ligu šampiona.

Ono što je Junajted uspeo, Arsenal nije. Tobdžije su imale veliku priliku da iskoriste kiks Totenhema, ali umesto toga i sami su izgubili u gostima od Sautemptona rezultatom 1:0.

Odlučujući gol postigao je Jan Bednarek u 45. minutu. Arsenal je u drugom poluvremenu imao skoro 20 šuteva, ali nije uspeo da stigne barem do boda.

I za kraj, Brentford je u komšiliku savladao Votford sa 2:1. Strelci za goste bili su Norgard u 15. i Janson u 96. minutu, dok je jedini pogodak za ekipu sa Vikaridž rouda bio delo Denisa u 54. minutu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading