Beskućnik koji je gađao Snežanu Dakić OTPUŠTEN iz Laze, određen mu pritvor od 30 dana! Evo kako se branio pred TUŽILAŠTVOM!

Autor:

Zabava

16.04.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beskućniku koji je gađao kamenom Snežanu Dakić određen pritvor od 30 dana.

Beskućnik koji je gađao Snežanu Dakić OTPUŠTEN iz Laze, određen mu pritvor od 30 dana! Evo kako se branio pred TUŽILAŠTVOM!

Foto: instagram.com/snezanadakic

Voditeljka Snežana Dakić nedavno je doživela neprijatnost kada ju je nepoznati muškarac gađao kamenom na ulici i tom prilikom joj naneo ozbiljne povrede, zbog čega je završila i sa nekoliko kopči.

Republika

Foto: Instagram.com

Snežana Dakić sa povredama na glavi

Osumnjičeni za napad na voditeljku na predlog Prvog osnovnog tužilaštva zadržan i određen mu je pritvor do 30 dana, nakon što su ga otpustili iz klinike za psihijatrijske bolesti "Laze Lazarević".

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Beskućnik koji je gađao Snežanu Dakić kamenom

Kako se navodi, na saslušanju u tužilaštvu se branio ćutanjem, dok Dakićeva tek treba da ide u tužilaštvo da daje svoj iskaz.

- Veštaci su ga pregledali i treba da se izjasne da li je uračunljiv ili ne. Ukoliko nije, biće mu predložena mera obaveznog lečenja, a ukoliko jeste, nakon njenog ispitivanja i ispitivanja svedoka, zatim i veštačenja povreda, tužilaštvo će odlučiti da li u njegovim radnjama ima elemenata i kog krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, a u zavisnosti od toga doneće odluku o daljem postupku - kaze izvor Kurira.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading