"Još nije sazrela, nervira me..." Tijana Ajfon otkrila PRAVO LICE Maje Marinković, OVE detalje ne možete videti pred kamerama! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

16.04.2022

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon za portal Republika.rs progovorila je o odnosu sa Majom Marinković!

"Još nije sazrela, nervira me..." Tijana Ajfon otkrila PRAVO LICE Maje Marinković, OVE detalje ne možete videti pred kamerama! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon našla se u žižui javnosti zbog afere ,,Elitna prostitucija", nakon čega je svima zapušila usta, govoreći da ona nema dodira sa tom temom. No, njeno poznanstvo i druženje sa Majom Marinković je mnogima zanimljivo i intrigantno, pa mnogi žele da znaju šta i kako rade njih dve van kamera. 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Tijanom, koja nije krija šta se dešava iza kamera. 

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Tijana Ajfon

 

- Ne znam šta je ljudima čudno što se Maja i ja družimo, lepe smo devojke, atraktivne, uživamo u provodu, volimo da se provodimo. Šta je tu sporno? Devojke mogu da budu samo ljubomorne na nas dve i to je to. Mi smo svesne nas, tako da ne znam šta je problem - započinje Tijana za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Tijana Ajfon i Maja Marinković

 

- Maja mi se poverava o svemu, ne krije ništa od mene, što je meni baš drago, jer je ja savetujem o mnogim stvarima. Ona je naivna, pa se poverava svima, ja je učim kako treba da se ponaša i šta treba da radi. Ona mnogima veruje, ona je mnogo dobra, naivna je. Iznervira me nekad koliko je dobra, ja joj stalno pričam da ne veruje toliko, nije sazrela još toliko. Veruje previše i od svih pravi da su najbolji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading