"Šta bolesnik radi, htela je da se zaštiti, OLOŠ BOLESNI": Vladimir Tomović se oglasio, ZAPENIO od BESA, digla se velika drama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.04.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović se oglasio za Instagram profilu.

"Šta bolesnik radi, htela je da se zaštiti, OLOŠ BOLESNI": Vladimir Tomović se oglasio, ZAPENIO od BESA, digla se velika drama! (VIDEO)

Foto: instagram.com/vladelije

Vladimir Tomović

Bivši zadrugar Vladimir Tomović na Instagram profilu objavio je stori koji je izazvao veliku polemiku na društvenoj mreži. Naime, kako smo ranije pisali, muškarac I. B. koji je osumnjičen da je juče u Zemunu pretukao ženu S. V. i njenog psa labradora uhapšen je danas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Tim povodom oglasio se i Tomović, koji je već ranije poznat kao momak koji voli životinje. Tomović nije mogao da suzdrži bes koji je osetio dok je gledao potresan snimak mučitelja, koji je zverski udarao psa i devojku. 

Pogledajte šta bolesnik radi ženi i psu kojeg je htela da zaštiti od njegovog krvoločnog psa. Da li postoje nadležni organi koji će ovog psihopatu strpati na doživotnu robiju? Ne bi mi belog dana gledao da se ja šta pitam. Ološ bolesni! - napisao je Tomović. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Bgd

16.04.2022 22:34

Apsolutno se slažem!!!

Zorana Tadic

17.04.2022 13:49

Auu,koji bolesni skot i sadista. Ko zna sta taj nasilnik radi svojoj porodici??? Bacite ga u neku smrdljivu rupu ,neka tamo istruli.😡😡😡