PODRHTAVA SRBIJA! Oglasio se Đoković!

Autor:

Sport

16.04.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Serbia Opena Đorđe Đoković poželeo je dobrodošlicu svima na teniski turnir u Beogradu.

PODRHTAVA SRBIJA! Oglasio se Đoković!

Foto: Starsport

Nole je stigao u Beograd, ostali igrači pristižu. Dominik Tim je tu, a igraće još Andrej Rubljov, Karen Hačanov, Borna Ćorić, Fabio Fonjini, Miomir Kecmanović...

- Prodaja karata ide dobro, mečevi u petak i subotu su maltene rasprodati. Pozivam navijače da nas podrže, imamo akciju jedna karta, jedno drvo. Dođite i posetite nas, uživajte u vrhunskom tenisu.  Igrači su zadovoljni načinom na koji smo ih dočekali i uslovima koji su tu - rekao je Đoković.

Republika

Foto: TSS

Đorđe Đoković

- Beograd je otvoren za sve! Poizvamo sve tenisere da dođu, kao i Kirjosa. Nismo uspeli da se dogovorimo sa njim za ovu sezonu, nije veliki ljubitelj šljake i to priznaje. Počeli smo pregovore za narednu sezonu, nadam se da ćemo uspeti da ga dovedemo. Dobro napredujemo i mislim da bi bilo sjajno da se NIk predstavi pred našom publikom - zaključio je Đorđe Đoković, a prenosi "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading