HAOS UOČI MEČA SEZONE: Protest navijača! Traže hitne OSTAVKE!

Autor:

Sport

16.04.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okupili se ispred trening centra.

HAOS UOČI MEČA SEZONE: Protest navijača! Traže hitne OSTAVKE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i Mančester junajteda u Humskoj

Fudbaleri Mančester junajteda su u veoma lošoj formi, pa bi utakmica u subotu protiv Noriča mogla da bude meč sezone za njih, ukoliko žele da nastave da se bore za Ligu šampiona.

Međutim, da na "Old Trafordu" ne cvetaju ruže još jednom su pokazali navijači Crvenih đavola, koji su se okupili ispred trening centra voljenog kluba, kako bi protestvovali.

Naime, oni traže da američke gazde, porodica Glejzer, pod hitno napusti klub.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda

To sve je prokomentarisao i menadžer Junajteda Ralf Rangnik.

Svi znamo da je fudbal igra u kojoj ima mnogo strasti i emocija. Mislim da svi mi možemo da razumemo da su naši navijači razočarani trenutnom pozicijom na kojoj se nalazimo i partijom kojom smo pokazali protiv Evertona (poraz od 1:0). Ali, verujem da su naši navijači jedni od najboljih, ako ne i najbolji u Engleskoj, i sve dok protestuju na miran način i dok i dalje podržavaju tim na stadionu, mislim da imaju pravo da izraze svoje mišljenje. Razumem da su razočarani - poručio je Nemac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading