ŽIVOTNA DRAMA! Lekari jedva spasili Snežu Borjan - ovo je pakao!

Autor:

Sport

13.04.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas...

ŽIVOTNA DRAMA! Lekari jedva spasili Snežu Borjan - ovo je pakao!

Foto: instagram.com/snezanafi

Senažana Borjan

Snežana Borjan. supruga Milana Borjana, u intervjuu za "Informer" govorila je o životnoj drami kroz koju je šrolazila još kao dete:

- Lekari su me izvukli pomoću nekih sprava i tom prilikom mi iščašili kukove. Rekli su da će mi noge biti deformisane, bili su ubeđeni da nikad neću prohodati. Ali moja borbenost i upornost bile su izražene još dok sam bila u pelenama. Lekari su joj govorili da ću biti nesposobna.

Republika

Foto: instagram.com/ borjan_milan_official

Snežana Borjan

- Sama pomisao na to joj je bila zastrašujuća. Zato je dala sve od sebe da napravim prve korake. Bila je uporna, stalno mi je stavljala tegove na noge, koji su bili teži od mene. Godinu i po sam provela u bolnici, na nogama su mi bili zakačeni tegovi. Borba je urodila plodom i sa tri godine sam prohodala! Sećam se da sam sa porodicom i najbližom rodbinom bila na nekoj poljani kada sam napravila prvi korak. Svi su bili fascinirani- istakla je Snežana Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading