TRAGEDIJA U DOMU GOLUBOVIĆA: Preminula je od OPAKE BOLESTI, bolest je bila JAČA, KRISTIJAN OSTAO NEUTEŠAN I SLOMLJEN!

Autor:

Zabava

13.04.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijanu Goluboviću je najveća ljubav preminula od raka!

TRAGEDIJA U DOMU GOLUBOVIĆA: Preminula je od OPAKE BOLESTI, bolest je bila JAČA, KRISTIJAN OSTAO NEUTEŠAN I SLOMLJEN!

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović

Kristijanova nevenčana supruga Danijela koja je preminula od raka dojke 2009, bila je i ostala Golubovićeva najveća ljubav, kako on tvrdu te se nikada nije oporavio od ove velike tragedije Upoznalu su se još kao tinejdžeri 1983.god i ljubav je brzo planula.

Kada Kristijan govori o njoj, uvek naglašava kakva je lepotica bila! Govorio je da je imala osmeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo. - rekao je za Kurir Stars njihov zajednički prijatelj.

Živeli su u vanbračnoj zajednici iako su mnogo su želeli da dobiju dete, ali Danijela nije mogla da zatrudni.

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović

 

Bila je to velika ljubav, koju su želeli da krunišu rođenjem deteta. Skoro deset godina je trajala njihova borba za potomstvo i na kraju su otišli kod lekara Danijela je primala hormonsku terapiju i uspela da zatrudni. Bili su presrećni kad su saznali za trudnoću. Lazar je rođen 1995. u Grčkoj, jer su Kiki i Danijela tamo živeli u to vreme - ispričao je jednom prilikom za Kurir Stars Kristijanov rođak, koji kaže da je Golubović uvek bio u kontaktu s Danijelom, pogotovo u danima njene borbe sa opakom bolešću.

Kad je saznala da boluje od raka dojke, pozvala ga je telefonom i zatražila od njega oproštaj za sve ružne stvari koje je doživeo od nje. Naime, bila mu je zabranila da viđa sina čak sedam godina i molila ga je da joj to oprosti. Kristijan je teško podneo vest o njenoj bolesti, rekao joj je da joj je sve oprostio i na sve moguće načine je pokušao da je spase. Iako je u to vreme bio u braku sa Suzanom Milojković, pratio je Danijelu na preglede, terapije, zvao je poznanike koji imaju veze s medicinom da joj pomognu - rekao je član Golubovićeve porodice i dodaje da je Kristijan bio spreman da život da za nju, samo da preživi.

Nažalost, Danijela nije uspela da se oporavi i preminula je, a Goluboviću je to bio jedan od najgorih trenutaka u životu, pogotovo što je uvek osećao grižu savesti zbog Lazara, koji je odrastao bez njega, a tada je ostao i bez majke sa samo 14 godina. On takođe naglašava da Kristijan redovno posećuje Danijelin grob i plače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading