SUPRUGA LJUBE TADIĆA JE PREMINULA: Upoznao je kada je bila UDATA, NJEGA TO NIJE INTERESOVALO, udvarao se dok nije postala NJEGOVA!

Autor:

Zabava

03.04.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Ljube Tadića preminula je u 79. godini!

SUPRUGA LJUBE TADIĆA JE PREMINULA: Upoznao je kada je bila UDATA, NJEGA TO NIJE INTERESOVALO, udvarao se dok nije postala NJEGOVA!

Foto: Youtube printscreen

Snežana Nikšić je preminula, a davnih dana  je osvojila srce legendarnom glumcu Ljubi Tadiću, a kako je on svojevremeno govorio digla ga iz pakla.

Ljuba Tadić i Snežana Nikšić upoznali su se u Ateljeu 212 sedamdesetih godina. Ljuba u punoj kreativnoj snazi, a Snežana na početku glumačkog puta. Tadašnja upravnica "Ateljea 212" Mira Trailović imala je njuh da prepozna talenat.

Kako je pisali nekadašnji mediji, Snežana je bila mlada i prelepa žena koja je plenila svojm harizmnom.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Snežana Nikšić

 

Međutim, dok se udvarao tada lepoj Snežani, Tadić je prolazio kroz jeda od najtežih perioda u životu. Glumac je kako se pisalo imao problema sa alkoholom. Iz tog pakla ga je izvukla upravo Snežana.

Snežana je tada bila udata, ali Tadić nije mario za tim.

- Znao sam da je bila udata, ali me nije interesovalo. Koliko sam bio obuzet njome najbolje će vam pokazati sledeća priča. Dosađivao sam joj posle probe da se vidimo. Ona je brzo koračala hodnicima "Ateljea 212" i kasnije ulicom u nadi da ću odustati. "Ja sam udata žena", ponavljala mi je. Kad je ušla u svoj spaček i pokrenula ga nisam odustao. Trčao sam Ulicom Lole Ribara za njom. Nije me bilo sram. Zaljubio sam se, a zaljubljeni čovek nema čega da se stidi, pod uslovom da je pristojan", ispričao je Ljuba.

Kad se Snežana razvela počela je da živi s Ljubom. Proveli su dve i po decenije zajedno, ona je njegova najveća ljubav.

Podsetimo, Snežana Nikšić, glumica i supruga velikog Ljube Tadića, preminula je noćas u 79 godinu u Beogradu, posle duge i teške bolesti, potvrdili su za Kurir njene kolege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading