STANKOVIĆ U ŽALOSTI: Momenat koji će ga ZAUVEK proganjati!

Autor:

Sport

09.04.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

STANKOVIĆ U ŽALOSTI: Momenat koji će ga ZAUVEK proganjati!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crvena Zvezda i Partizan su se dobro pokazali u evropskim takmičenjima ove godine. Partizan je ispao u osmini finala Lige konferencija od Fejnorda, dok je Crvena Zvezda ispala od Glazgov Rendžersa u Ligi Evrope. Crveno-beli su ipak, imali šansu da preokrenu i eventualno prođu u narednu fazu.

U čevtrtfinalu je Rendžers izgubio od Brage 1:0 u prvoj utakmici. Trener Zvezde, Dejan Stanković, je bio kraj televizora.

- Gledao sam utakmicu, posle meča ostao je još veći žal što nismo uspeli da napravimo čudo, ili ne čudo, možda smo jednostavno zaslužili da prođemo. Žao mi je što nismo mi bili u Bragi umesto Rendžersa, ali teren je jedino merilo, a rezultat je takav kakav jeste - izjavio je Stanković.

 

 

Ipak, ne misli o prošlosti, već o budućnosti.

- Okrećemo se našim obavezama da se spremimo u ovoj sezoni možda za nešto što možemo da očekujemo sledeće, u nekom jačem takmičenju - zaključio je.

Crvena Zvezda igra sutra protiv Radničkog 1923 u 17:00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading