GDE ĆE SERGEJ? Piksi UZBURKAO Italiju - Milinković-Savić od 100.000.000 evra!

Autor:

Sport

09.04.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije "bez dlake na jeziku".

GDE ĆE SERGEJ? Piksi UZBURKAO Italiju - Milinković-Savić od 100.000.000 evra!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić na leto će napustiti "Olimpiko", a selektor Srbije Dragan Stojković Piksi "posavetovao" je Juventus da uloži 100 miliona evra u njega.

Ako želite da pobeđujete, kupite igrača kakav je Sergej. Svake godine se licitira, stižu priče iz Engleske, Španije, od PSŽ i velikih italijanskih klubova, ali on ostaje na zemlji, veoma je skroman, voli Lacio - počeo je Piksi, a zatim je poentirao rečima o Staroj dami:

Republika

Foto: ATA Images

Kupite Sergeja i "mirna Bačka" - Piksi poslao jasnu poruku Juventusu

Da, on bi za Juve bio najbolji izbog, sedam godina je u Seriji A, daje golove, asistira, odlično bi se uklopio u kod Alegrija. Da sam na mestu ljudi iz Juvenutsa ne bih čekao, uložio bih 100 miliona u njega - poručio je srpski selektor za italijanske medije.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da će nebesko-plavi, po otvaranju letnje pijace, za SMS-a tražiti 80 miliona evropskih novčanica, a videćemo da li će upravo on, sa Dušanom Vlahovićem, biti lider novog Juventusovog projekta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading