PUKLA TIKVA! TROJNI PAKT OTERAO SERGEJA: Milinković-Savić NAPUŠTA Lacio za 80.000.000 evra!

Autor:

Sport

07.04.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala odluka!

PUKLA TIKVA! TROJNI PAKT OTERAO SERGEJA: Milinković-Savić NAPUŠTA Lacio za 80.000.000 evra!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

U Rimu je održan "trojni sastanak" kome su prisustvovali Klaudijo Lotito, Igli Tare i Mauricio Sari na kome je odlučeno da će srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić na leto napustiti Lacio.

"Mottartsport" prenosi navode italijanskih medija prema kojima će Rimljani od Srbina zaraditi bar 80 miliona evra, a Sari je insistirao da pomenuti novac bude uložen u dovođenje pojačanja. Takođe, strateg iz Toskane traži da bude konsultovan prilikom angažovanja novajlija, a osim SMS-a iz prestonice Italije "lete" još neka zvučna imena, poput golmana Strakoše, defanzivca Aćerbija ili nekadašnjeg asa Liverpula Leive.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mauricio Sari - "SMS" može da ide

Podsetimo, Zlatni Orlić sa Novog Zelanda je nebesko-plavi dres obukao još 2015. godine, kada je došao iz Genka, prethodno je igrao za Vojvodinu, a kao favorit za njegov potpis na leto izdvaja se Juventus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading