DETONACIJA! PADA DOGOVOR, SERGEJ POTPISUJE: Posrnuli VELIKAN završava TRANSFER LETA - "saga Milinković-Savić" se konačno okončava!

Autor:

Sport

06.04.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji.

DETONACIJA! PADA DOGOVOR, SERGEJ POTPISUJE: Posrnuli VELIKAN završava TRANSFER LETA - "saga Milinković-Savić" se konačno okončava!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić nalazi se u pregovorima sa Juventusom, prenose italijanski mediji.

Naime, torinska Stara dama će na leto izvršiti rekonstrukciju ekipe, a očekuje se da SMS prevodi novi vezni red. Nedavno je saopšteno da je predsednik Rimljana Klaudio Lotito pristao da supsti cenu za SMS-a na 80 miliona evra, a najbliži da to iskoriste su crno-beli iz "grada Fijata".

 

 

Podsećanja radi, Milinković-Savić je na "Olimpiku" od 2015. godine, kada ga je Lacio doveo iz Genka, lane je branio boje Vojvodine, a u tekućoj sezoni je za nebesko-plave postigao devet golova, uz deset asistencija, na 40 utakmica koliko je odigrao u svim takmičenjima. Po svemu sudeći, na leto će konačno ostvariti transfer karijere koji se dugo čekao...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading