POTRES NA OLIMPIKU! Lotito POPUSTIO: Lacio KONAČNO PRODAJE Sergeja za 80.000.000 evra!

Autor:

Sport

27.03.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sagi se nazire kraj.

POTRES NA OLIMPIKU! Lotito POPUSTIO: Lacio KONAČNO PRODAJE Sergeja za 80.000.000 evra!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Sergej Milinković-Savić, jedan od najboljih veznih igrača Serije A, na leto bi konačno mogao da ostvari transfer koji se čeka godinama. Iz jednog u drugi prelazni rok, italijanski mediji sele Srbina sa "Olimpika", a prvi čovek Lacija Klaudio Lotito povukao je konkretan potez oko prodaje srpskog reprezentativca.

Naime, nebesko-plavi će od zainteresovanih klubova tražiti 80 miliona evra za Milinković-Savića, koji se nalazi na meti PSŽ-a, Mančester junajteda, Juventusa i Intera. Dakle, SMS bi iz Rima mogao da ode sa popustom, s obzirom na činjenicu da kontroverzni Lotito lane nije želeo ni da čuje za cifru manju od 100 miliona evropskih novčanica.

 

 

Takođe, javnost na Čizmi navodi kako Lacio nije voljan da srpskog asa proda rivalima iz italijanskog šampionata, pa se Francuzi i Englezi spominju kao najrealnije opcije za njega...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading