CUNAMI U ITALIJI! Juventus izvukao MEGA DŽEKPOT: Vlahović dobija saigrača iz reprezentacije Srbije od 100.000.000 evra?!

Autor:

Sport

04.03.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarna vest!

CUNAMI U ITALIJI! Juventus izvukao MEGA DŽEKPOT: Vlahović dobija saigrača iz reprezentacije Srbije od 100.000.000 evra?!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić na leto će napustiti Lacio, a prema pisanju italijanskih medija, najveće šanse za njegov potpis ima Juventus! Stara dama je ove zime već dovela jednog Srbina, radi se o Dušanu Vlahoviću koji je plaćen preko 80 miliona evra Fiorentini, a sada su torinski crno-beli naciljali tandem Orlova.

Spekuliše se da nebesko-plavi neće pustiti SMS-a za manje od 100 miliona evropskih novčanica, a pored velikana iz "grada Fijata" korpulentnog veznjaka u svojim redovima žele da vide još i Mančester junajted i PSŽ.

 

 

Podsećamo da je Milinković-Savić od 2015. godine na "Olimpiku", a tekuće sezone je na 26 utakmica upisao odličan učinak od po osam golova i asistencija. Čini se da mu na leto sledi transfer karijere, koji je u potpunosti zaslužio jer se vremenom profilisao kao jedan od najboljih vezista na Apeninima...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading