ZBOG NJEGA SE ODREKLI SVEGA: Stigla POTVRDA: Srbin će NOSITI velikana!

Autor:

Sport

21.03.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za srpski fudbal, sledi blistava budućnost.

ZBOG NJEGA SE ODREKLI SVEGA: Stigla POTVRDA: Srbin će NOSITI velikana!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Mauricio Arivabene, član Upravnog odbora Juventusa, otkrio je da se torinska Stara dama odrekla Argentinca Paola Dibale jer veruje da će srpski reprezentativac Dušan Vlahović biti vođa "novog projekta".

Najvažnija promena tiče se toga da Juventus nije obnovio ugovor Paula Dibale. Naš pristup ovom slučaju od početka je bio jasan. Kupovinama u januaru, posebno dolaskom Vlahovića, Dibalina pozicija više nije u centru našeg projekta. Zato je doneta ova odluka - rekao je Arivabene, a zatim je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Otpao" zbog Vlahovića - Dibala napušta grad Fijata

Niko nikad nije dovodio u pitanje Dibaline sposobnosti, ali parametri kojima smo se vodili bili su drugačiji. Želeli smo da razmišljamo u pravcu dužine trajanja ugovora i finansijskim detaljima. Odlučili smo se u januaru i stigli dovde.

Italijan je objasnio tok pregovora sa nekadašnjim ofanzivcem Palerma.

Mogli smo bez problema da mu ponudimo nižu platu nego što ima sad, ali bi to bilo nepoštovanje Dibale. Sastanak u ponedeljak je bio prijateljski, prožet poštovanjem - zaključio je Arivabene.

Podsetimo da je Vlahović zimus plaćen Fiorentini preko 80 miliona evra, a on je postigao drugi pogodak za Juve u nedeljnom trijumfu nad Salernitanom (2:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading