Milica Milša rodila SINA na STUDIJAMA, nikada nije rekla ko mu je OTAC, odgajala ga kao SAMOHRANA majka, a on je PRESLIKAN ona! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.04.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Milša ima sina kog je rodila na studijama.

Milica Milša rodila SINA na STUDIJAMA, nikada nije rekla ko mu je OTAC, odgajala ga kao SAMOHRANA majka, a on je PRESLIKAN ona! (FOTO)

Foto: ATA Images

Poznata glumica Milica Milša osvojila je srce publike ulogom Ane Kanački u seriji ''Igra sudbine'', a sa njenim problemima i odnosu prema sinovima mnogi se poistovećuju. 

Republika

Foto: ATA Images

Milica Milša gajila sina sama

Međutim, Milica i u privatnom životu ima sina Antonija Isakovića, kog je rodila na četvrtoj godini studija, ali ga je odgajala sama.

— Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca — rekla je Milica 2017. godine za Stori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

Glumica nikada nije želela da priča o ocu svog sina, te javnost ni ne zna o kome se radi.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Milša i Žarko Jokanović 22 godine su u braku

 Milica je potom pronašla ljubav svog života, dramaturga Žarka Jokanovića koji je preuzeo ulogu muške figure u životu Antonija i podelio teret koji je Milica dugo godina sama nosila. Njih dvoje su ove godine proslavili 22. godišnjicu braka. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading