SADA JE SVE JASNO: Povratak u Srbiju je izvestan, Delije će imati šta da kažu!

Autor:

Sport

25.03.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punih pet godina član je engleske Premijer lige, a kako najavljuje, vreme je za povratak u Srbiju.

SADA JE SVE JASNO: Povratak u Srbiju je izvestan, Delije će imati šta da kažu!

Foto: Starsport

Bio je jadan od ljubimaca Zvezdinih navijača i pored činjenice da na beogradskoj Marakani nije proveo mnogo vremena.

Nakon beogradskih crveno-belih, Luka Milivojević je nastupao za briselski Anderleht i grčki Olimpijakos, a već pet sezona šparta po stadionima širom Ostrva. Međutim, kako je i sam izjavio u intervjuu za klupski sajt, uskoro bi mogao da se vrati u Srbiju:

- Imam još nekoliko godina igračke karijere i pokušaću da izvučem maksimum. Ali, porodica uvek nedostaje. Ovde su mi žena i deca, a majka, brat i njegova porodica su u Srbiji - istakao je Milivojević, a zatim nastavio:

- Iskreno, još nisam odlučio šta bih posle karijere. Mislim da ću uskoro morati da počnem da mislim na to, ali ne žurim. Ako budem želeo da ostanem u fudbalu, pokušaću da budem uključen, ukoliko ne budem to želeo pokušaću da uživam u životu sa porodicom. Imam mnogo hobija, pecanje, mnogo toga i želim da provedem vreme u Srbiji… Videćemo, ne žurim, puno je godina preda mnom.

Ostaje da se vidi hoće li nekadašnji reprezentativac Srbije, nakon povratka u zemlju odigrati barem još jednu sezonu u ekipi iz koje se otisnuo u pečalbu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading