Mi smo GODINAMA bili JAVNA TAJNA: Mirjana Antonović otkrila nove DETALJE sukoba sa Miroslavom Ilićem!

Autor:

Zabava

25.03.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Antonović je istakla da se pridržava svih instrukcija advokata i da Miroslav Ilić nema na osnovu čega da je tuži.

Mi smo GODINAMA bili JAVNA TAJNA: Mirjana Antonović otkrila nove DETALJE sukoba sa Miroslavom Ilićem!

Foto: Republika.rs

Drama između Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović ne jenjava, pa je tako pevač podneo tužbu protiv Mirjane jer je navodno iznosila detalje slučaja suđenja.

Republika

Foto: Republika.rs

Mirjana Antonović sa advokatom

Miroslav se nije pojavio na suđenju, a Mirjana je sa advokatima dala izjavu, a nakon toga se oglasila putem svog Facebook profila gde je otkrila da se pridržava svih instrukcija koje je dobila i da pevač nema za šta da je optuži.

Republika

Foto: ATA Images

Mirjana Antonović na aerodromu

- Dragi moji prijatelji, danas sam se osećala kao da sam izdala nacionalne tajne Srbije... U stvari me je Miroslav Ilić optužio da sam vam izdavala tajne zbivanja na sudu povezano sa njim. Ovo malo istine već godinama kruzi po društvenim mrežama. Od trenutka kada nas je sud obavestio da ne pričamo o sudskim događajima, ja nisam vama ništa iznosila. Poštujem Srpsko sudstvo i zbog toga se pridržavam njihovih instrukcija - napisala je bivša ljubavnica pevača i dodala:

Republika

Foto: E-Stock

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić

- Nije mi samo jasno šta je posebno u ovom slučaju sa Miroslavom da bi bilo tako tajanstveno? (U Americi su ove vrste tužbi otvorene i medijama i narodu). Mnoge žene i deca su u sličnoj situaciji. Ispaštaju zbog zakona koji ne obavezuje roditelje na DNK analizu, povezano sa utvrđivanjem očinstva i materinstva. Moje mišljenje je da svi treba da znamo šta se dešava iza zatvorenih vrata, da bi izmenili zakone koji su zastareli. Zbog ovakvih tajni se većina naroda nađu zateknuti kad saznaju da je i sudstvo bezmoćno da naredi DNK analizu. Devin i ja smo godinama bili javna tajna zbog toga što su pojedinci uspevali da sakriju istinu i suzbiju medije. Pitanje je da li želimo i dalje da živimo u mračnom dobu ili da pređemo u dvadeset i prvi vek? Voli vas vaša Mirjana - poručila je ona, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading