To je bila JAVNA TAJNA: Nada Obrić progovorila o AFERI Miroslava Ilića, pevačica iznela sve DETALJE sa turneja!

Autor:

Zabava

24.03.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Obrić je tokom gostovanja u jednoj emisiji progovorila o vezi Miroslava Ilića i Mirjane Antonović.

To je bila JAVNA TAJNA: Nada Obrić progovorila o AFERI Miroslava Ilića, pevačica iznela sve DETALJE sa turneja!

Foto: Republika.rs

Nada Obrić je gostovala u jednom emisiji pa je tako rešila da progovori o najpoznatijoj aferi na estradi.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Nada Obrić, pevačica

Naime, Nada je rešila da progovori o vezi Mirjane Antonović i Miroslava Ilića, koja već godinama pokušava sudskim putem da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić, pevačica

- Poznajem i jedno i drugo i znam situaciju kada su bili zajedno, bila sam u toj situaciji sa njima. Nije mi jasno da se uopšte vodi postupak toliko, daš DNK i rešiš problem. Ne vučeš se po sudovima sto godina, nije humano ni prema tom detetu. Očigledno njemu sin ne traži ništa, jednostavno ima ljudsko pravo da zna ko mu je otac i to je minimum koji on traži - kaže Nada, pa dodaje:

Republika

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović

- Turneja u Americi, pa turneja u Australiji i Mirjana je sve vreme bila sa nama. Bili su zajedno. Sve vreme je Mirjana bila sa nama i svi smo to znali. Kada bih rekla drugačije, lagala bih. Naravno da je ovo sve tragikomično, ne razumem zašto se vodi uopšte toliko postupak. Kad tad se to mora saznati, ništa nije ostalo da se ne sazna pa neće moći ni ovo. Mora se prihvatiti činjenica takva kakva jeste, od toga se ne beži. Ma cela estrada je sve znala, to je bila javna tajna, svi smo sve znali - ispričala je pevačica, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marija

26.03.2022 05:47

A da ti ženo gledaš malo svoja posla?Nemaš dovoljno svojih problema?Svako čisti ispred svoje kuće,pa uradi to i ti!Kad bi se zagreblo po tvom životu ko zna šta bi isplivalo,imaš decu,pljuni u nedra i ćuti!Ilić ima svoje razloge,moraš li da ih znaš?