Vera Matović u SUZAMA zbog kuće: Pevačica otkrila BOLNU istinu koja se krije iza vile od MILION evra!

Autor:

Zabava

24.03.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vera Matović je istakla da bude jako tužna kada se povede tema o njenom bogatsvu.

Vera Matović u SUZAMA zbog kuće: Pevačica otkrila BOLNU istinu koja se krije iza vile od MILION evra!

Foto: youtube.com/printscreen

Vera Matović uživa u svom životu obzirom da se pevačicina kuća procenjuje na više od milion evra, a ona je nedavno izjavile da joj jako smetaju priče o njenom bogatstvu.

Foto: youtube.com/ Grand Magazin Tv Grand

Vera Matović, pevačica

- Eto, kažu da se "kupam u bogatstvu". Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta. Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare - ispričala je pevačica za "Grand".

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović, pevačica

Pevačica je istakla da joj je ovo jako neprijatna tema zbog koje nema mira:

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović, pevačica

- Koga to treba da dira i da mi nanosi bol, umesto da uživam i da budem srećna sa porodicom?! Uvek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare. Nisu videli kako sam prolivala krv i znoj. Nisu videli kako sam išla na putovanja, koliko sam deci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala poverenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Nemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu videli moje muke i kako sam došla do toga - ispričala je Vesna, prenosi Alo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading